Dinu Iancu Sălăjanu a făcut cunoștință cu șefii și directorii de la CJ Sălaj

Prima zi de lucru a președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a debutat cu o ședință operativă alături de directorii și șefii de servicii din aparatul de specialitate, care au prezentat agenda de lucru pentru această săptămână.

După cum a anunțat la momentul depunerii jurământului, prima vizită oficială de lucru a noului președinte avut loc la Spitalul Județean de Urgență. Managerul spitalului, împreună cu șefii de secții, i-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă în această perioadă, cauzate în special de explozia cazurilor COVID-19 de la nivelul județului nostru.

”Am întâlnit câteva probleme organizatorice la nivelul Spitalului Județean, pentru care în perioada următoare am convingerea că vor fi găsite soluțiile cele mai potrivite. I-am asigurat pe toți că vom face demersurile necesare la nivelul Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate, pentru ca pacienții să primească cele mai bune îngrijiri, iar cadrele medicale să aibă la dispoziție un cadru optim tratării atât a pacienților infectați cu coronavirus, dar și cei care suferă de alte patologii”, a declarat președintele CJ, Dinu Iancu Sălăjanu.

Problemele ridicate de cadrele medicale au fost expuse mai apoi în cadrul Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care s-a întrunit la nivelul Instituției Prefectului Sălaj pentru a analiza evoluția din ultimele zile a cazurilor COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *