Direcția Corp Control amendează zălăuanii care depozitează deșeuri ilegal

Acțiuni pentru identificarea și sancționarea contravențională a persoanelor care depozitează necorespunzător deșeuri.

Direcția Corp Control din cadrul Primăriei Municipiului Zalău și Poliția Locală Zalău, au aplicat pe parcursul anului trecut, un număr de 254 de amenzi, pentru depozitări necontrolate de deseuri pe platforma punctelor gospodărești ( deșeuri menajere și de alt tip, aruncate în afara containerelor).

Amenzile sunt aplicate în baza Hotărârii Consiliului Local nr.170/2007 modificată și completată prin H.C.L. nr.58/2018 și au valori cuprinse între 800 lei și 1.500 lei pentru persoane fizice și 1.500-2.500, pentru persoane juridice.

Pe această cale reamintim cetățenilor că au obligația să depoziteze corespunzător deșeurile, în containerele amplasate în incinta punctelor gospodărești.

În continuare, atât prin Direcția Corp Control din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, cât și prin Poliția Locală Zalău, se vor desfășura acțiuni pentru identificarea și sancționarea contravențională conform H.C.L. nr.170/2007 modificată și completată prin H.C.L. nr.58/2018, a persoanelor care depozitează necorespunzător deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *