Directorul ADR N-V, Marcel Boloș, s-a întâlnit cu primarul Ionel Ciunt și președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu

Directorul General al ADR Nord-Vest, Marcel Ioan Boloș, alături de o echipă de experți din cadrul agenției se află pe parcursul acestei zile la Zalău pentru două vizite de lucru la Consiliul Judeţean Sălaj și la Primăria Municipiului Zalău.
Discuțiile cu reprezentanții municipalității și ai județului sunt destinate pregătirii portofoliului de proiecte ce vor fi implementare în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest pe parcursul perioadei de programare 2021-2027.
Prin POR 2014-2020 sunt implementate în Municipiul Zalău proiecte în valoare totală de 327,9 milioane lei, aproximativ 66,2 milioane euro.
Consiliul Județean Sălaj implementează prin același program operațional, în parteneriat sau prin instituțiile subordonate, proiecte în valoare de peste 440 milioane de lei, aproximativ 90 milioane euro.
„Am primit astăzi vizita domnului Marcel Boloș, prilej cu care am prezentat principalele proiecte pentru care dorim să accesăm fonduri europene. Sunt proiecte care vor asigura dezvoltarea Sălajului și care vor aduce beneficii directe cetățenilor, creând o infrastructură rutieră mai bună, noi locuri de muncă și noi oportunități de afaceri, încurajând turismul și investind în sistemul de sănătate”, a subliniat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *