Directorul API din Zalău cere demisia directorului Marcel Zaharia de la Compania de Apă

După o avarie puternică la aducțiunea Vârșolț – Zalău, întreg Municipiul Zalău, dar și alte patru comune mari din Sălaj (Crișeni, Hereclean, Mirșid și Bocșa) au rămas fără apă două zile.

Cu o mobilizare importantă din partea angajaților Companiei de Apă, defecțiunea a fost remediată înainte de termenul prevăzut în anunțul inițial, astfel că începnd de vineri după-amiază s-a reluat parțial distribuirea apei.

Compania de Apă a anunțat imediat că reluarea serviciului de distribuire a apei se va face etapizat pentru că necesită timp pentru reumplerea bazinelor cu apă.

Însă oamenii au crezut că o zi în plus vor mai putea îndura, însă au trecut patru zile de când cetățenii care locuiesc în cartierul Brădet nu au apă la robinet, în condițiile în care afară sunt peste 34 de grade (caniculă), iar oamenii sunt nevoiți să-și care apă de băut cu bidoanele.

Directorul Colegiului Papiu Ilarian din Zalău a postat un mesaj de nemulțumire legat de modul în care situația acestei avarii a fost gestionată de directorul Companiei de Apă Someș Zalău, Marcel Zaharia, susținând că într-o țară civilizată directorul ar trebui să demisioneze.

„A patra zi fara apa intr-unul din marile cartiere ale Zalaului! E drept, aflat la periferie…
Dar ce ne plangem, altii au facut frontul si s-au spalat intr-o gamela…
Orasul meu…
Pentru locuitorii din Bradet, termenul stabilit a fost depasit cu 8 ore! Inca nu este apa la robinet…
Intr-o societate normala, ori ar fi iesit public cerandu-si scuze si cu un alt comunicat, ori si-ar fi dat demisia. Da, intr-o societate normala…”, a transmis pe Facebook directorul Mirel Matyas

One thought on “Directorul API din Zalău cere demisia directorului Marcel Zaharia de la Compania de Apă

  1. Articol aparut fara stirea mea! In postarile mele pe facebook mi-am exprimat nemultumirea fata de situatia creata: de miercuri seara, pe strada Pictor Ioan Sima din cartierul Bradet nu curge apa la robinet. Nu am dat nicun nume, nu am cerut demisia unei persoane anume. Si in acest context, faptul ca sunt director la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” nu are nicio relevanta. Detest modul acesta de a aface presa, din fotoliu, cu extrase de pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *