Directorul APIA Sălaj, Perneș Călin, față în față cu ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a participat astăzi, 26 aprilie 2021, alături de Directorul general APIA, Adrian PINTEA, la o videoconferință cu directorii executivi ai tuturor centrelor județene ale Agenției și cu personalul implicat direct în procesul de primire a cererilor unice de plată.

🔵Principalele teme de discuție au vizat:

🔸stadiul depunerii cererilor de către fermieri în cadrul Campaniei 2021;

🔸analiza gradului de depunere al cererilor la nivelul fiecărui județ comparativ cu graficul prognozat;

🔸situația autorizării la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT-uri), sector vegetal și zootehnic, aferente Campaniei 2020 demarate la data de 19 aprilie 2021;

🔸situația plăților totale efectuate de APIA în Campania 2020 la nivel de centru județean.

„În încheiere, mi-am arătat susținerea pentru derularea în bune condiții a tuturor etapelor Campaniei 2021 și am profitat de ocazie pentru a transmite întregii echipe APIA toate gândurile bune pentru sărbătorile pascale care se apropie.

‼️Vă reamintesc că la data de 1 martie APIA a dat startul Campaniei 2021 de primire a cererilor unice de plată și, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021, Campania se va încheia la data de 17 mai 2021”, transmite ministrul Oros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *