Doi bărbaţi ar fi oferit bani alegătorilor la Şimleu Silvaniei pentru a vota un anume candidat

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de corupere de alegători, ei fiind acuzaţi că ar fi oferit bani unor votanţi din oraşul Şimleu Silvaniei, în scopul de a-i determina să voteze un anumit candidat la alegerile parţiale de duminică, pentru funcţia de primar, au anunţat reprezentanţii IPJ Sălaj.

„La data de 27 iunie, ora 13,31, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. Din primele verificări efectuate, se pare că doi bărbaţi, în vârstă de 39 şi 49 de ani, s-ar fi deplasat în zona a două secţii de votare, aparţinând de oraşul Şimleu Silvaniei, unde ar fi oferit sume de bani alegătorilor, în scopul de a-i determina să voteze un anumit candidat”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii vor continua cercetările sub supravegherea unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

One thought on “Doi bărbaţi ar fi oferit bani alegătorilor la Şimleu Silvaniei pentru a vota un anume candidat

  1. Daca este implicata actuala conducere si PNL fac pariu ca nu se va gasi nimic. Acesta este modelul de democratie propus de PNL si fosti penali care au fost la conducere. A ajuns orasul Simleu un taram al infractorilor, al bisnitarilor si spagarilor, al oamenilor fara cultura, al ceor care sunt capabili de orice injosire numai sa -si pastreze scaunele si pozitia, un oras pe care este mai bine sa-i eviti si sa uiti de el. Din pacate acolo l-au adus fosta conducere penala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *