Doi hoți de lemne sancționați de polițiștii sălăjeni

Un bărbat de 40 de ani, domiciliat în comuna Lozna, a fost depistat în timp ce transporta material lemnos, cu ajutorul unei remorci tractate, fără a deține aviz de însoțire. Incidentul a avut loc marți, 01 februarie a.c., în jurul orei 16.00, pe un drum forestier de pe raza localității Cormeniș.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării.

La sfârșitul săptămânii trecute, într-o pădure de pe raza localității Bogdana, un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care manifesta un comportament suspect.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul de 45 de ani, domiciliat în localitatea Bogdana, a tăiat fără drept mai mulți arbori nemarcați silvic, din specia „carpen”. Incidentul a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, în locul denumit popular „Pârâul Șchiopului”.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar masa lemnoasă, un topor și un motofierăstrău au fost ridicate învederea confiscării. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *