Doi medici din Sălaj decorați de președintele Iohannis pentru aportul adus în lupta împotriva COVID-19

46 de medici, 15 asistenți și 20 de profesori au fost decorați de președintele Klaus Iohannis într-o ceremonie ce a avut loc miercuri la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României. Decorațiile au fost acordate pentru „aportul adus în lupta împotriva coronavirusului”.

„1 Decembrie este și prilejul de a mulțumi unor personalități remarcabile care prin activitatea lor de zi cu zi fac România mai bună. Astăzi îmi revine onoarea de a le onora eforturile depuse și de a le transmite gratitudinea întregii societăți”, a declarat Klaus Iohannis.

Doi medici sălăjeni s-au aflat printre medicii decorați de președintele Româniai Klaus Iohannis. Medicul Monica Pușcaș a fost decorată cu „Meritul Sanitar”, iar medicul Leontin Vereș a fost decorat cu ordinul „Meritul Sanitar” în grad de cavaler.

„Se cuvine ca acum să acordăm recunoștința noastră celor care prin sacrificiul lor au grijă de sănătatea și viața noastră. Sunt aproape 2 ani de când cursul normal al existenței noastre cotidiene a fost perturbat dramatic ca urmare a pandemiei de COVID-19. Se află printre noi oameni care zi de zi au îndurat noi teste de rezistență și de adaptabilitate”, a declarat președintele.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, au mai fost avansați de către președintele Iohannis și șeful Jandarmeriei Române, colonelul Alin Mastan (avansat în grad de general de brigadă), adjunctul de la IGSU, Adrian Chichișan (avansat în grad de general de brigadă), dar și actualul director de Cabinet al ministrului Lucian Bode, Marius Florin Mihăilă (avansat la gradul de chestor).

 

One thought on “Doi medici din Sălaj decorați de președintele Iohannis pentru aportul adus în lupta împotriva COVID-19

  1. Și așa, ușurel,județul Sălaj s-a metorfozat dintr-un județ cu câțiva chestori,într-un județ cu mai mulți generali,și așteptăm de la partenerul nostru strategic,un stat nu multimenar ca poporul român,să ne alduiască iar cu o pandamie ca numărul generalilor din frumoasa și spoliata noastră țară să depășească numărul de dascăli,numărul de prelați fiind imposibil de depășit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *