Doi șoferi de 21 și 22 de ani, prinși drogați la volan noaptea trecută

M

Sâmbătă seara, 18 iunie, ora 22:10, polițiștii au depistat pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Zalău, un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Zalău care manifesta un comportament neobișnuit.

În urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost unul pozitiv, iar tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice pentru determinarea existenței în organism a substanțelor psihoactive și tipul acestora.

De asemenea, în urma verificărilor polițienești a reieșit faptul că, autoturismul condus de bărbat nu era înmatriculat.

Tot noaptea trecută, 18 spre 19 iunie, ora 03:00, polițiștii l-au depistat în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Hereclean, care conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazu.

În urma testării cu aparatul Drugtest, și în cazul acestui tânăr, rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la o unitate medicală.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale și contiună cercetarile, sub supravegherea unității de parchet competente.

În permanență, polițiștii sălăjeni vor fi prezenți în teren cu mijloacele tehnice din dotare (aparate radar, alcooltest si drugtest) pentru depistarea conducătorilor de vehicule care comit abateri la regimul rutier și pun în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *