Doi tineri au spart o vulcanizare și au furat bunuri de 10.000 de lei

Sâmbătă, 6 noiembrie, în urma a două percheziții domiciliare, polițiștii Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, bănuit de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizati cu privire la faptul că, în noaptea de 30/31 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei vulcanizării din municipiul Zalău, de unde au sustras 5 seturi de jante auto, atât cu anvelope, cât și fără, precum și un set de anvelope, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei.

Miercuri, 3 noiembrie, în urma investigațiilor de specialitate și a punerii în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Suplacu de Barcău, județul Bihor, polițiștii au descoperit bunurile sustrase.

În continuarea cercetărilor, sâmbătă, 6 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Crasna, la locuința un bărbat, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, au fost descoperite și ridicate toate bunurile furate și alte mijloace materiale de probă.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Bănuiți de comiterea faptei sunt un bărbat de 27 de ani, din comuna Crasna și altul de 21 de ani, din comuna Ip.

Ieri, 6 noiembrie, față de bărbatul de 27 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *