Doi tineri de 26, respectiv 37 de ani, reținuți de Poliție pentru tâlhărie calificată

Doi bărbaţi de 26, respectiv 37 de ani, ambii din Sălaj, au fost reţinuţi în noaptea de miercuri spre joi, de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză vor fi prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

La data de 15 februarie a.c., ora 23.18, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, fără drept, în locuinţa unei familii, din comuna Mirşid, iar prin violenţă (l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe bărbat) ar fi luat suma de 800 de lei.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi bărbaţi de 26, respectiv 37 de ani, unul din comuna Creaca şi unul din municipiul Zalău.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei în cauză a fost reţinuţi, pentru 24 de ore, şi depuşi în arestul inspectoratului. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infacţiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *