Doi tineri din Jibou și unul din Zalău, prinși de Poliție drogați la volan

Duminică, 17 septembrie a.c., la ora 02.40, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Zalău.

Sâmbătă, 16 septembrie a.c., la ora 18.30, în localitatea sălăjeană Jibou, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Jibou.

De asemenea sâmbătă, 16 septembrie a.c., la ora 20.15, tot în localitatea sălăjeană Jibou, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism, condus de un alt tânăr din Jibou, de 23 de ani.

În urma testărilor preliminare de drog, ale căror rezultate au fost pozitive, există suspiciunea că cei trei tineri ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celor în cauză le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive, iar polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au întocmit câte un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *