Doi tineri din Someș Odorhei arestați preventiv pentru o tâlhărie de 50 de lei și un telefon

Sâmbătă, 23 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 00:00, două persoane de sex masculin, în vârstă de 29, respectiv 16 ani, ambii din comuna Someș-Odorhei, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, de 65 de ani, din comună și, prin întrebuințare de violențe, i-ar fi sustras acestuia 50 de lei și un telefon mobil.

Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

În baza probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți, la propunerea parchetului competent, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două persoane bănuite de comiterea infracțiunii.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *