DOI TINERI S-AU ÎNTRECUT CU MAȘINILE ȘI S-AU ALES CU DOSARE PENALE

Noaptea trecută, 2 spre 3 octombrie, la ora 01:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au întocmit două dosare penale pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, după ce doi tineri s-au întrecut cu autoturismele.

Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat, în localitatea Ciocmani, două autoturisme care circulau în paralel cu viteză excesivă. Aceștia au pornit în urmărirea lor, având în funcțiune semnalele luminose și acustice.

Conducătorul unuia dintre autoturisme a oprit, însă celălalt a fost urmărit de polițiști aproximativ un kilometru, când a virat la stânga pe un drum lateral și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe un teren viran.

La volanul autovehiculului care a oprit de bunăvoie a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Lozna, care a ieșit negativ la testarea cu aparatul alcotest.

Cel de-al doilea autoturism era condus de un tânăr, de 19 ani, din comuna Băbeni, care a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *