Doliu în PSD Jibou! Un lider marcant s-a stins din viață

PSD Organizația Jibou a anunțat pe o platformă de socializare că își i-a rămas bun de la Augustin Mureșan, care a trecut fulgerător în neființă. Vestea cumplită a lovit întreaga comunitate, mai ales pe cei care l-au cunoscut personal pe Augustin. Dar oare cine nu l-a cunoscut?!

Augustin era un om plin de energie, mereu cu zâmbetul pe buze, un om care mereu avea ceva de oferit, chiar și un sfat sau o vorbă bună.

Augustin Mureșan a fost timp de mai multe mandate consilier local la Jibou. A fost dintotdeauna un lider marcant al PSD Jibou.

La alegerile interne din 2022, Augustin Mureșan a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Jibou, în semn de respect pentru aportul adus organizației.

Augustin Mureșan va fi condus pe ultimul drum, sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 12.30, la Biserica Ortodoxa din Someș Guruslău.


În aceste clipe de grea încercare suntem alături și transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru
Augustin Muresan

Cuvintele nu vor șterge lacrimile și îmbrățișările nu vor ușura durerea, dar aminitirile frumoase pe care le vom păstra în suflet pentru totdeauna, dragostea și învățăturile dăruite tuturor celor dragi de-a lungul vieții, să fie punte pentru depășirea acestor momente dificile.

Sincere condoleanţe întregii familii Muresan!
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și Lumină!

Organizația PSD Jibou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *