Doru Țârle – unul dintre cei mai titrați sportivi ai Sălajului, candidează pentru funcția de manager la SCM Zalău

Primăria Municipiului Zalău a scos la concurs funcția de director al clubului SCM Zalău. Concursul va avea loc la data de 31 mai și se va desfășura în trei etape, repsectiv selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Până în prezent și-a depus candidatura un singur candidat, respectiv Doru Marcel Țârle, cel care ocupă funcția de director la SCM Zalău prin detașare. Doru Țârle este consilierul primarului Ionel Ciunt pe probleme de sport.

Doru Țârle – primul sportiv din istoria județului care aduce medalia de aur în Sălaj

Doru Marcel Țârle are un palmares sportiv impresionant, fiind primul sportiv din istoria Sălajului medaliat cu aur la senior la proba aruncarea discului.

Iată o mică parte din performațele sportivului Doru Marcel Țârle la proba aruncarea discului: 

– de 11 ori campion național al României
– campion Balcanic
– câștigător Cupa Europei
– argint Campionatul Mondial al Armatelor NATO
– record național la juniori

– participant la multiple competiții internaționale, la mondialele de la Tokyo, la europenele de la Split (Croția), etc.

Doru Marcel Țârle a dovedit că este un bun manager și aici vorbesc din nou faptele.

Iată rezulatele obținute în funcția de manager de club: 

– 3 titluri campion național volei
– 2 Cupa României la volei

Ca manager al SCM Zalău a fost la o secundă de Liga a II-a la fotbal, finala Seria 10 Liga 3. La secțiunea volei, în mandatul lui Doru Țârle echipa Primăriei Zalău a devenit vicecampioană a României, obținând medalia de argint la Campionatul Național de Volei Masculin ediția 2021 -2022.


Ca o concluzie, e limpede că unul dintre cei mai titrați sportivi sălăjeni și care a obținut și rezulate remarcabile ca manager, Doru Țârle, este omul potrivit pentru a conduce Sport Club Municipal Zalău spre performanță și succes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *