Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Două dosare penale au întocmit poliţiştii din Sălaj în cursul zilei de ieri, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Obiectul dosarelor în constituie infracţiunile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv conducere cu permisul suspendat.

Primul dosar a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, marţi, 23 februarie a.c. Un şofer din judeţul Cluj a fost oprit pentru control, la ora 12:15, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Românaşi.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 17 februarie a.c., pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere (OUG 195/2002).

Cel de-al doilea dosar a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou, în aceeaşi zi. Un bărbat din comuna Cristolţ a fost identificat în trafic la ora 19.10, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 48.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de  0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate la parchet cu propuneri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *