Dosare penale pentru șoferi băuți la volan sau fără permis de conducere

La sfârșitul săptămânii trecute, 23- 25 iulie, polițiștii sălăjeni au întocmit noi dosare penale pentru încălcări ale regimului rutier.

Astfel, la data de 23 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Românași au depistat în trafic, pe Drumul Județean 108A, prin localitatea Păușa, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Românași, care nu poseda permis de conducere.

Sâmbătă, 24 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic, pe Drumul Național 1F, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Zalău.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 25 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului au depistat în trafic, în comuna Sânmihaiu Almașului, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat din comună.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că remorca, pe care acesta o tracta, nu era înmatriculată în circulație și avea aplicată o plăcuță cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autovehicul.

Tot duminică, 25 iulie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din municipiul Zalău, un bărbat care conducea un moped neînmatriculat/neînregistrat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub supravegherea unităților de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *