Două noi dosare penale pentru șoferi prinși de Poliție băuți la volan

La data de 16 ianuarie a.c., în jurului orei 01:41, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs în localitatea Ip.

Din primele verificări a reieșit că, un tânăr de 20 de ani, care conducea un autoturism prin localitatea Ip, din direcția Ip către localitatea Marca, a intrat în coliziune cu un stâlp.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea  împrejurărilor care au condus la producerea evenimetului rutier.

Tot în aceeași zi, în jurul  orei 06:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Jibou au depistat un bărbat de 49 de ani, din orașul Jibou care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, prin orașul Jibou.

În fapt, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Reamintim tuturor conducătorilor auto faptul că își pun viața în pericol, dar și a celorlalți participanți la trafic, atunci când conduc un vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În continuare, polițiștii vor acționa, pe toată raza județului Sălaj, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *