Două oferte pentru punerea în siguranță a podului peste Someș, pe DJ108E

🌉 Două companii au depus oferte la licitația organizată de Consiliul Județean Sălaj pentru punerea în siguranță a podului peste râul Someș, pe DJ 108E.

➡️ Situat în intravilanul localității Someș-Guruslău, podul are o lungime de 180 metri, și a suferit, de-a lungul timpului, degradări semnificative ce pun în pericol siguranța circulației rutiere.

📌 “Pentru a răspunde nevoilor actuale de trafic și pentru a remedia deficiențele constatate, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță și confort, podul va fi supus, în acest an, unor ample lucrări de consolidare și reabilitare. Aceste intervenții sunt importate atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru toți cei care tranzitează DJ 108E, podul peste Someș făcând parte din ruta alternativă spre Zalău, mai scurtă cu 15 km”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

🚧 Investiția estimată la 6,9 milioane de lei are o durată de execuție de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, finanțarea fiind asigurată de la bugetul județului. În perioada următoare, comisia de evaluare va analiza ofertele în vederea atribuirii contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *