Două sălăjence au participat la Conferinţa APCI Prevenirea Infecțiilor 2023

Cea de-a treia ediție a Conferinţei APCI Prevenirea Infecțiilor 2023, a avut loc în Sibiu în perioada 05-07 octombrie 2023.
Din Sălaj a participat Ramona Marincaș – vicepreședinte APCI România, fostă director de îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Zalău, dar și dr. Matioc Anamaria, medic primar și șefa Secției ORL din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.
Prin tema conferinței “Abordări proactive în prevenirea infecțiilor“ organizatorii și-au propus să reunească specialiști în prevenirea infecțiilor, facilitând astfel dialogul multidisciplinar și diseminarea bunelor practici, astfel încât împreună să conturăm un viitor mai bun al prevenției în România.
Conferinta APCI Prevenirea Infecțiilor 2023 a oferit ocazia ca participanții să se întâlnească cu specialiști și experți din domeniul prevenirii infecțiilor, atât din țară cât și din străinătate, și să participe la lucrări care să-i inspire și să-i motiveze în activitatea lor.
Conferinta APCI Prevenirea Infecțiilor 2023 este despre inspirație, informare, motivare și stabilirea de relații cu colegi din țară și străinătate.

One thought on “Două sălăjence au participat la Conferinţa APCI Prevenirea Infecțiilor 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *