Drumurile Sălajului pline de șoferi băuți la volan. Poliția a întocmit mai multe dosare penale

Duminică, 18 iunie a.c., la ora 07.01, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea Dioșod, județul Sălaj.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 18 iunie a.c., la ora 07.22, în municipiul Zalău, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și oprit în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna sălăjeană Bănișor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 10.29, pe drumul comunal 4 A în localitatea Șamșud, județul Sălaj, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și oprit în trafic un autoturism, condus de un localnic de 59 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 18 iunie a.c., la ora 08.08, pe strada Porolissum din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din Zalău.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în toate cele trei cazuri polițiștii rutieri sălăjeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *