Echipa Secției ATI, condusă de dr. Vereș Leontin, reușește să redea speranța vieții pacienților

🩺#Anestezia și #terapia #intensivă (ATI) este specialitatea medicală care asigură, pe de-o parte, condițiile necesare desfășurării actului chirurgical, a îngrijirii perioperatorii și a altor proceduri diagnostice/terapeutice, pe de alta, suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea și tratamentul disfuncțiilor, respectiv leziunilor de organ.

🏥 #Secția #ATI este una cu #specific #unic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, aici fiind atent îngrijiți și ținuți sub observație pacienți cu funcții alterate sau organe lezate, situație care le poate pune viața în pericol.
Are în componență 6 paturi de terapie intensivă (TI), 9 paturi de terapie intermediară/îngrijire postoperatorie (TIIP), 3 paturi de supraveghere postanestezică (SPA), posturi de lucru de anestezie – ce își desfășoară activitatea în Bloc Operator, precum și unitatea de transfuzie sanguină. Secția este dotată cu aparatură de #ultimă #generație și dispune de o echipă multi-disciplinară de specialiști experimentați, gata să intervină și să trateze cele mai diverse cazuri medicale.
👨‍⚕️👩‍⚕️Secția ATI este #condusă de medicul primar ATI #dr. #Vereș #Leontin #Viorel, echipa fiind completată de șapte medici ATI: dr. Bota Mihaela, dr. Dărăban Timea, dr. Mălădian Adriana, dr. Balint Iosif, dr. Pal Monika, dr. Todor Andrea, dr. Illes Rita, 51 asistenți medicali, 14 infirmiere, doi îngrijitori curățănie, un kinetoterapeut și doi registratori medicali.
🤝#Echipa medicală își propune să exceleze în furnizarea de servicii de calitate pacienților, într-un #mediu #sigur și #profesionist, contribuind la realizarea condițiile necesare pentru desfășurarea actului chirurgical, a îngrijirii perioperatorii, dar și la suportul indispensabil pacientului critic.
👩‍⚕️👨‍⚕️Valorile Secției ATI sunt preocuparea constantă pentru binele și siguranţa pacientului, garantarea calității și eficienței actului medical, satisfacția pacientului, dar și a propriului personal medical, #oameni #competenți, #profesioniști, care reușesc să #redea #speranța vieții pacienților noștri.

One thought on “Echipa Secției ATI, condusă de dr. Vereș Leontin, reușește să redea speranța vieții pacienților

  1. Super aceasta echipă. Am reușit să cunosc o parte din echipa domnului Dr Vereș când a fost internat copilul meu anul trecut la ATI. Multumesc Domnului Dr Vereș intregii echipe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *