Elevii Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu în vizită la viceprimarul Teodor Bălăjel

M

„O surpriză pe cât de plăcută pe atât de motivantă – copiii au venit la Primărie să se asigure că muncim corect și eficient pentru ei”, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

Copiii din clasa a II-a C de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu i-au făcut vineri o surpriză viceprimarului Teodor Bălăjel, care i-a făcut ziua nemaipomenit de frumoasă. S-au înțeles cu învățătorul lor, Cornel Mureșan, după ce au vizitat muzeul și s-au familiarizat cu trecutul, să ia și pulsul actualității cu o vizită la cabinetul viceprimarului, să vadă ce înseamnă administrația orașului.

Cu o discuție frumoasă cu copiii, despre oraș, viceprimarul a încheiat foarte motivat și optimist o săptămână grea, în care în Primărie a fost o mobilizare generală pentru proiecte cu care să obținem finanțări europene. Iar prezența copiilor i-a confirmat că merită din plin tot efortul contratimp pentru finanțarea proiectelor care dezvoltă Zalăul. Mai ales că în aceste zile tocmai a dat drumul la două proiecte pentru reabilitare cu finanțare europeană a două licee și a cinci școli gimnaziale, printre care și școala Mihai Eminescu, la care învață chiar copiii care l-au vizitat, așa că le-a putut da o veste bună.

„A fost o plăcere să văd că micuții nu doar că sunt foarte curioși în legătură cu ce face Primăria pentru oraș, dar au așteptări corecte pentru felul în care evoluează orașul. I-am provocat să ne spună ce trebuie făcut în Zalău și s-au exprimat cu curaj; vor zone de agrement, parcuri frumos amenajate, un skatepark nou și aquapark. Am avut o satisfacție la gândul că prin proiectele pe care le-am început deja și pe care le avem în vedere suntem în foarte mare măsură pe așteptările lor. I-am putut asigura că avem planuri concrete și că Zalăul va fi frumos amenajat și curat, să se poată fi mândri pe unde merg că locuiesc într-un oraș deosebit.

Foarte plăcută constatare este că putem avea mare încredere în viitor, în generațiile care vin. Copiii sunt deosebit de deschiși, corect informați și, în consecință, au așteptări corecte. Am aflat că au rezultate foarte bune la școală, sunt destoinici și îndrăzneți. Micuța Lorena a încercat biroul viceprimarului, iar când îi va veni rândul să facă treabă din această poziție putem fi siguri că Zalăul va fi pe mâini bune”, transmite viceprimarul Teodor Bălăjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *