Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier în Ileanda

Joi, 14 septembrie a.c., la ora 17.08, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 1 C, la ieșire din localitatea Glod înspre localitatea Rus, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Polițiștii rutieri din Jibou s-au deplasat cu operativitate la fața locului constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 50 de ani, din comuna Certeze, județul Satu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din localitatea Var.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 37 de ani, conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, fiind preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Totodată, o femeie de 34 de ani, din localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată cu ambulanța la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *