Elicopterul SMURD de la Jibou solicitat pentru o persoană cu PICIOARELE STRIVITE sub un tractor

M

Pompierii clujeni au intervenit la data de 1 iulie în zona Pârâul Porcului din Comuna Mărișel. Potrivit primelor informații, o persoană a fost prinsă sub un tractor articulat forestier. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, iar zona a fost greu accesibilă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca se deplasează în aceste momente în zona Pârâul Porcului din Comuna Mărișel, unde s-a petrecut un accident forestier. Din primele informații, o persoană este prinsă sub un tractor articulat forestier. La fața locului merg două autospeciale, iar zona este greu accesibilă. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou”, anunță ISU Cluj.

„Victima nu era încarcerată, fiind preluată de către salvatori. Bărbatul este conștient și cooperant, iar la o primă evaluare are membrele inferioare fracturate. La misiune suntem sprijiniți de către Salvamont și CERT.”, potrivit ISU Cluj

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță către elicopterul, care a aterizat lângă hidrocentrala din Mărișel. La fața locului erau două autospeciale de la Detașamentul 2, un echipaj SMURD și unul SAJ. La misiune au luat parte și cei de la Salvamont, respectiv CERT.

Bărbatul de 38 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Acesta a fost semiconștient, suferind fracturi la nivelul membrelor inferioare și la nivelul membrului superior drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *