Europarlamentarul Cristian Terheș acuză PNL-ul și cere scoaterea de la guvernare a USR+

După imaginile apărute la TV cu oameni care sunt scoși afară din spitalele din București chiar dacă erau operați cu câteva zile înainte, europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD a postat pe Facebook un mesaj foarte dur la adresa PNL și cere scoaterea de la guvernare a USR-PLUS.

„Scenele groaznice de la spitalul Foisor din Bucuresti, unde persoane recent operate sunt scoase la ordin in strada in crucea noptii, demonstreaza acelasi lucru cu scenele recente de la metrou, unde buticuri ale unor oameni simpli au fost distruse cu ranga fara preaviz si hotarare judecatoreasca: dispretul reprezentantilor PNL si USR+ pentru drepturile si libertatile oamenilor. Da, toate aceste nenorociri sunt initiate de ministere conduse de reprezentanti USR, insa se vede ca si PNL sustine aceste nemernicii.

Daca PNL vrea sa opreasca aceasta nebunie ar trebui sa scoata USR de la guvernare si sa guverneze minoritar, cu un specialist la Ministerul Sanatatii.

PNL a dat cele mai importante ministere unor imaturi si activisti cu apucaturi de fascisti de la USR care arunca Romania in aer.

Luati tara din mana acestor infatuati iresponsabili!

P.S. Vina morala pentru tot ce se intampla e a lui Iohannis. El a impins PNL-ul in aceasta groapa cu scopul de a-l termina (am spus din 2018 acest lucru), ca locul PNL sa fie luat de USR+”, a transmis eurodepuratul Cristian Terheș PNȚCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.