Europarlamentarul Cristian Terheș despre eticheta de ‘extremist’: Tactica este tipic neomarxistă. Acuză-l pe oponent de ceea ce tu faci

În ediția BZI LIVE de luni, 4 decembrie, europarlamentarul Cristian Terheș a discutat despre ipocrizia din spatele curentelor și partidelor politice. Drept exemplu a fost luat extremismul și neomarxismul, ideologie care extinde sau retușează gândirile marxiste din secolul al XX-lea, de obicei prin încorporarea elementelor din alte tradiții intelectuale precum teoria critică, psihanaliza sau existențialismul.

„Vom vorbi despre această etichetă, despre extremiști, pe care am auzit-o şi la faraonul puturos Iohannis. Leneșul faraon, hai să îl numim aşa… Păi hai să vă spun: extremiști sunt cei care spun că există bărbat şi femeie ca două realităţi distincte clar separate unele de altele sau cei care spun că femeia nu există şi că orice fătălău care se consideră sau spune că e femeie, trebuie să îl socotim ca femeie.

Care e extremist? E extremist cel care spune că femeia naşte prunci? Sau cel care vine şi spune sau votează ca şi bărbaţii pot să nască? Care e extremist? E extremism să vii să spui că la grădiniţă dacă îţi trimiţi copilul trebuie să vină să se joace şi să înveţe o serie de reguli care îi întăresc caracterul şi personalitatea, iar când îl dai la şcoală să înveţe să socotească, să citească şi să scrie… sau extremişti sunt cei care, tu îţi dai copilul la grădiniţă şi ţi-l îndoctrinează ca de fapt el nu e băiat sau fată, ci ca să vadă el când va fi mare ce să fie… Păi tu dacă i-ai stricat minţile şi trebuie să-l treci prin acea procedură de ‘gender affirmation’, adică procedura de afirmare a identităţii de gen. Îi dai unui copil aflat la pubertate hormoni, să îi opreşti creşterea din pubertate…”, a spus Cristian Terheș.

Europarlamentarul Cristian Terheș la BZI LIVE

Iar pentru a aduce problema în plan național, europarlamentarul Cristian Terheș a explicat la BZI LIVE tacticile folosite de USR, identice cu cele folosite de neomarxiști.

„Care e extremist? Care e extremist între cel care vine şi spune că trebuie să îţi aperi, să îţi protejezi tara, statul pentru care au murit înaintaşii tăi sau ce care vin acum şi spun ‘dom’le, nu mai contează ce suntem, suntem toţi la comun şi nu ai nevoie nici de stat, nici de naţiune, nici de nimic, că ştiu alţii mai bine, de fapt nişte străini, ce ne dorim…’.

Dar tactica aceasta este tipic neomarxistă. Acuză-l pe oponent de ceea ce tu faci. Şi exact asta se întâmplă.

Ca şi în cazul, dacă ţineţi minte, la USR. Şi am mai explicat de ce acest partid extremist este obsedat sexual. Şi nu exagerez când spun lucrul acesta. Pentru că au avut-o pe viitoarea candidată la europarlamentare, Lasconi, care a fost efectiv pârjolită în spaţiul public, ca ISIS s-au comportat cu ea, pentru că a avut tupeul, curajul să meargă la vot cu ocazia referendumului pentru familie. Nu contează cum a votat. Femeia şi-a exercitat un vot fundamental. Şi pentru asta a fost exclusă de pe lista USR. Păi nu vă supăraţi, care e diferenţa între talibani şi ISIS şi ceea ce fac ăştia de la USR?!

Păi şi asta e o formă de talibanism, nu vă supăraţi… Deci ăştia în afară de a se preocupa prin ce orificii fac unii sex, ăştia nu ştiu nimic altceva, după cum vedeţi. Ba că îi prinde DNA-ul că au semnat contracte de miliarde de euro, jupuind efectiv bugete de stat, ba fac plângeri pe la Comisia Europeană spunând că ei sunt persecutaţi… Cam asta e tupeul de borfaş, să citez din clasicii neomarxiști”, a conchis europarlamentarul Cristia Terheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *