Europarlamentarul Cristian Terheș: „Obiectivul USR-PLUS este compromiterea PNL pentru a-i lua votanții”

Obiectivul USR-PLUS este compromiterea PNL pentru a-i lua votantii. Ultimul sondaj CURS confirma acest lucru!
Vad ca multi se mira pe internet de faptul ca increderea in PNL este in scadere iar cea in USR-PLUS este in urcare, conform sondajului CURS dat publicitatii pe 28.02.2021.
Ce nu s-a prea spus in spatiul public, dar se cunoaste in mediile politice, este faptul ca obiectivul USR-PLUS este de a compromite PNL-ul pentru a le prelua din votanti.
Daca va uitati pe segmentarea votantilor in functie de simpatiile politice veti constata ca USR-PLUS, pentru a creste, nu mai are de unde lua votanti decat de la PNL. Ca sa poata lua acesti votanti trebuie sa compromita PNL-ul.
Acesta e motivul pentru care, de cand a inceput sa guverneze actuala guvernare, vedeti constante atacuri ale USR-PLUS la PNL.
Azi, de exemplu, a fost atacat Rares Bogdan de catre deputatul USR Emanuel Ungurean. Ungureanu a devoalat ca firma lui Rares Bogdan s-a imbogatit cu contracte grase de publicitate facute cu diverse spitale.
„Spitalele Romaniei au fost jefuite crunt in ultimii ani. […] Prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj. […] De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”, a spus Ungureanu.
Postarea deputatului USR Emanuel Ungureanu e doar o prima sarja contra lui Rares Bogdan.
Surse convergente din Guvern sustin ca ordinul pe care l-au primit reprezentantii USR-PLUS din toate ministerele este de a gasi mizerii facute de liberali in perioada Guvernului Orban, pentru a putea compromite PNL-ul.
Intreband unii dintre functionari daca sa se uite si la eventuale mizerii facute in perioada guvernelor PSD, cei de la USR-PLUS au spus ca nu-i intereseaza decat mizeriile din perioada PNL.
Daca vor vota si desfiintarea SIIJ, liberalii vor fi parjoliti pe capete, indiferent daca sunt sau nu vinovati.
Nu ca PNL-ul nu ar merita ce i se intampla, pentru ca singuri si-au facut-o liberalii.
Am scris cele de mai sus ca sa ramana scris ce are sa se intample cu PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.