Europarlamentarul Cristian Terheș: „Obiectivul USR-PLUS este compromiterea PNL pentru a-i lua votanții”

Obiectivul USR-PLUS este compromiterea PNL pentru a-i lua votantii. Ultimul sondaj CURS confirma acest lucru!
Vad ca multi se mira pe internet de faptul ca increderea in PNL este in scadere iar cea in USR-PLUS este in urcare, conform sondajului CURS dat publicitatii pe 28.02.2021.
Ce nu s-a prea spus in spatiul public, dar se cunoaste in mediile politice, este faptul ca obiectivul USR-PLUS este de a compromite PNL-ul pentru a le prelua din votanti.
Daca va uitati pe segmentarea votantilor in functie de simpatiile politice veti constata ca USR-PLUS, pentru a creste, nu mai are de unde lua votanti decat de la PNL. Ca sa poata lua acesti votanti trebuie sa compromita PNL-ul.
Acesta e motivul pentru care, de cand a inceput sa guverneze actuala guvernare, vedeti constante atacuri ale USR-PLUS la PNL.
Azi, de exemplu, a fost atacat Rares Bogdan de catre deputatul USR Emanuel Ungurean. Ungureanu a devoalat ca firma lui Rares Bogdan s-a imbogatit cu contracte grase de publicitate facute cu diverse spitale.
„Spitalele Romaniei au fost jefuite crunt in ultimii ani. […] Prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj. […] De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”, a spus Ungureanu.
Postarea deputatului USR Emanuel Ungureanu e doar o prima sarja contra lui Rares Bogdan.
Surse convergente din Guvern sustin ca ordinul pe care l-au primit reprezentantii USR-PLUS din toate ministerele este de a gasi mizerii facute de liberali in perioada Guvernului Orban, pentru a putea compromite PNL-ul.
Intreband unii dintre functionari daca sa se uite si la eventuale mizerii facute in perioada guvernelor PSD, cei de la USR-PLUS au spus ca nu-i intereseaza decat mizeriile din perioada PNL.
Daca vor vota si desfiintarea SIIJ, liberalii vor fi parjoliti pe capete, indiferent daca sunt sau nu vinovati.
Nu ca PNL-ul nu ar merita ce i se intampla, pentru ca singuri si-au facut-o liberalii.
Am scris cele de mai sus ca sa ramana scris ce are sa se intample cu PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *