Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD „lovește” puternic în Guvernul PNL-USR

Toata batalia dintre PNL si USR+ nu are legatura cu binele si prosperitatea oamenilor, ci cu propriile interese mafiote anti-nationale si anti-romanesti.

Citu, ca sa castige presedintia PNL, are nevoie sa-i cumpere pe primari cu bani de la buget, bani care, insa, nu sunt la buget si vor trebui imprumutati. Acestia sunt alti bani, in plus la miliardele DEJA imprumutate de PNL pe spinarea romanilor. Primarii PNL sunt pragmatici: ca sa castige voturi de la oameni trebuie sa arate ca fac proiecte, ca sa faca proiecte au nevoie de bani, deci cine le da banul pe acela il voteaza.

USR+ nu are primari, deci pe ei nu-i intereseaza aceste proiecte. Preocuparea lor, insa, este preluarea controlului asupra justitiei si sprijinirea intereselor straine in Romania in defavoarea intereselor romanesti. Acesta e motivul pentru care prioritatea 0 a neomarxistilor de la USR+ e desfiintarea SIIJ, singura structura de parchet aflata in afara controlului politic. La aceasta se adauga si scaparea Clotildei de dosarul de la SIIJ privind frauda de la Sectorul 1, care are cel mai mare buget.

In timp ce PNL se bate pentru a prada si mai multi bani, iar USR+ pentru a prelua controlul asupra justitiei, prin desfiintarea SIIJ, preturile au explodat si sunt tot in crestere. Sute de mii de familii vor avea de suferit la iarna de foame si frig, in conditiile in care cresterea pretului la energie va aduce cu el scumpiri in valuri la toate produsele si serviciile.

Se vede acum ca bunastarea marii mase a romanilor nu e printre prioritatile PNL-USR+.

Peste tot in lume unde au fost neomarxisti la conducere, acea tara a fost lovita de saracie, disensiuni sociale si abuzuri. Acesta e si palmaresul PNL-USR+.

Comunicat de presa transmis de europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD

One thought on “Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD „lovește” puternic în Guvernul PNL-USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *