Eveniment de înaltă ținută la Cramele Fort Silvan din Camăr – 99 de soiuri de vin prezentate

Vineri, 11  iunie, a fost o zi specială pentru iubitorii de vin și nu numai. La Pensiunea Kemsilvanum din Camăr a fost un adevărat spectacol al vinului, gazdă fiind omul de afaceri Attila Szoboszlai, proprietarul Pensiunea Kemsilvanum – Fort Silvan și a Cramelor FortSilvan.

La Crama Fort Silvan s-a desfășurat primul concurs de vin de înaltă clasă, desfășurat între cei mai cunoscuți producători din județul Sălaj, Satu Mare și din județele limitrofe.

În concurs s-au înscris aproape 100 de sortimente de vin, evenimentul fiind unul inedit și pe placul tuturor celor prezenți. După jurizarea vinurilor prezentate, la Crama Fort Silvan a avut loc și un spectacol muzical susținut de Formația Orion, dar și o degustare de mâncare tradițională, specialitățile casei Kemsilvanum-Fort Silvan.

Un lucru important de menționat pentru cei care doriți să cumpărați cele mai bune vinuri din Cramele FortSilvan, le găsiți și în Zalău, strada Gheorghe Doja, nr.89, blocD111, cartier Brădet – Vinoteca Fort Silvan.

Amintim faptul că un grup de crame din județul Sălaj au luat o hotărâre îndrăneață. Nu neaparat atât din cauza limitării, ci pentru că a trebuit să realizeze faptul că în vânzarea de vinuri există nevoie cooperare și de dezvoltarea unui management comercial comun.

Prin urmare, au creat crama ”Szil”, în limba română ”Cramele Ulm” (denumirea provine de la numele din limba maghiară a județului Sălaj-Szilágy (szil=ulm), zona sălajului fiind pe vremuri acoperită cu ulmi).

Antreprenorii Dumitru Blaga din Șimleu Silvaniei, Zsolt Ágoston – Carastelec, Attila Szoboszlai, respectiv Fort Silvan, și Andrea Szekrényes – Camăr au înființat o cooperativă de comerț care își propune ca scop așezarea nectarului excelent și maturat în cramele din regiune într-un loc demn în magazinele și restaurantele țării, respectiv trimiterea acesteia chiar și dincolo de hotare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *