EXCLUSIV! Conducerea Grădinii Botanice Jibou, vizată de procurori într-un dosar de corupție

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj au luat cu asalt Grădina Botanică din Jibou, instituție condusă de cercetătorul Cosmin Sicora, consilier local și cetățean de onoare al orașului Jibou.

La sfârșitul lunii noiembrie procurorii P. T. Sălaj au făcut percheziții la Grădina Botanică din Jibou, într-un dosar în care este vizată conducerea instituției bănuită de comiterea unor infracțiuni asimilate corupției.

Sub coordonarea unui procuror, anchetatorii au ridicat mai multe documente financiar-contabile. La percheziții au participat polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sălaj și mai mulți jandarmi.

„A fost într-adevăr la sfârșitul lunii noiembrie o percheziție. Dânșii susțin că investighează anumite fapte în urma probabil al unor informații sau denunțuri. I-am sprijinit în tot ce au avut nevoie, le-am prezentat documentele și locațiile solicitate. Au ridicat mai multe documente fianciar-contabile și așteptăm să vedem rezultatul anchetei”, transmite directorul Grădinii Botanice, Cosmin Sicora. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *