EXIT POLL ora 15 – PSD pe primul loc la alegerile parlamentare

Un exit poll de la ora 15.00 pentru alegerile parlamentare de astăzi arată o luptă strânsă pentru primul loc pe podiumul partidelor politice

Jurnalistul Radu Tudor a dezvăluit date din sondajul EXIT-POLL realizat astăzi de CURS-Avangarde la comanda Antena 3. Potrivit acestuia, la ora 15.00, PSD se află pe primul loc.

Exit poll ora 15.00:

PSD 32 %

PNL 29 %

USR 17%

Pro Romania 6%

Lupta însă este strânsă în continuare, știut fiind că votanții dreptei ies mai mult la vot în a doua jumătate a zilei.

BEC a acreditat patru institute şi societăţi pentru a efectua sondaje de opinie la ieşirea de la urne duminică, la alegerile parlamentare din România.

Este vorba de Grupul de Studii Socio-Comportamentale AVANGARDE, precum şi Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, care vor face exit-poll-uri la nivel naţional, și societăţile SC Megatronic World Productions SRL şi Ana Events & PR SRL, pentru a face sondaje de opinie la nivel naţional.

Potrivit ultimelor informații, institutele CURS-Avangarde realizează singurul exit – poll autorizat de către Autoritatea Electorală Permanentă.

Peste 20.000 de interviuri, cu peste 450 de operatori și specialiști implicați vor fi realizate pe 6 decembrie la peste 200 de secții de votare, potrivit sociologului Marius Pieleanu. Datele vor reflecta situația din țară, nu și din străinătate, acolo unde votează românii din diaspora.

Rezultatele exit – poll -urilor la alegerile de duminică vor fi anunţate la ora 21,00, după închiderea urnelor, acestea vor reflecta datele de la ora 19.00, iar la 23.00 vor fi anunțate rezultatele exit – poll, care vor reflecta datele colectate până la ora 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *