Fabrica SIMEX din Șimleu ține piept crizei economice provocată de războiul din Ucraina

M

Conform statisticii actuale, SIMEX este o excepție în peisajul național și internațional al producătorilor de mobilă. La SIMEX, avem idei unice și capacitatea de a ni le exprima la nivel global prin exporturi.

Exporturile reprezintă bunăstarea, oxigenul, fericirea unei țări. Fără exporturi nu avem banii noștri în țară. Fără o ECONOMIE sănătoasă nu avem Sănătate, Educație, Apărare, Dezvoltare etc.

România a închis 7000 de fabrici…

Cei mai buni parteneri ai României sunt fabricile din țară. Trebuie să facem din Industrializarea României = Proiect de Țară.

Trebuie să ne împrumutăm mai puțin și chiar deloc, însă, să facem export în țările unde «Made in România» încă reprezintă o carte de vizită serioasă care garantează calitatea.

România trebuie urgent să recucerească piețele internaționale pierdute după revoluție, unde țara noastră a fost un mare jucător prin exporturi de la chibrituri, textile, încălțăminte, mobilă, la tractoare, camioane, și locomotive. Dezvoltarea exporturilor românești ar genera o adevărată și reală expansiune economică românească pe plan extern, care ar duce la redeschiderea și înființarea multor fabrici noi și implicit la crearea multor locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *