Femeie din Sălaj condamnată la 10 ani închisoare pentru că și-a omorât soțul în bătaie

O femeie din Sălaj a fost condamnată definitiv la Cluj în urmă cu două zile la zece ani de închisoare după ce și-a lovit soțul cu pumnii atât de rău încât l-a omorât.

Femeia a fost condamnată de Tribunalul Sălaj la sfârșitul anului trecut, dar a atacat decizia cu apel.

Femeia, care se numește Sabina Haraga, a fost condamantă la zece ani de închisoare în regim de detenție pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. În rechizitoriul prin care a fost trimisă în judecată procurorii au arătat că în 14 iunie anul trecut, în jurul orei 10.30, femeia pe fondul stării de ebrietate în care se afla i-a aplicat cu intenţie soţului său lovituri cu pumnii în zona coastelor, atât de puternic încât bărbatul a decedat după câteva ore din cauza loviturilor.

Motivarea deciziei de condamnare a femeii arată că femeia își agresa frecvent soțul, după cum au arătat în proces vecinii celor doi. Fiind audiată, femeia a spus că l-a lovit pe soţ cu palma peste faţă sau peste mână, dar nu a recunoscut că l-ar fi lovit cu pumnii sau cu picioarele astfel cum s-a reținut în rechizitoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *