Fetiță de 11 ani din Sălaj, violată de tatăl vitreg

 


O fetiţă de 11 ani cu autism din Sălaj, violată de tatăl vitreg. Mama a aflat adevărul, după ce a lăsat telefonul pornit în cameră când a plecat de acasă.

Descoperire şocantă făcută de o mamă din Sălaj. Femeia avea o bănuială că se întâmplă ceva ciudat în lipsa ei cu fetiţa de 11 ani cu autism, aşa că a lăsat telefonul pornit pe cameră şi a plecat la magazin.

Când s-a întors şi s-a uitat pe imagini, nu i-a venit să creadă. Tatăl vitreg al copilei o violase în tot acest timp. Mai precis în 7 minute şi 28 de secunde cât lipsise mama de acasă. Şi se pare că acest lucru se întâmpla extrem de des. Bărbatul de 35 de ani a fost arestat, informează reporterul Observator.

Violată în repetate rânduri de tatăl vitreg

Mama copilei a partipat în urmă cu doi ani la emisiunea Chefi la cuţite şi a povestit pe larg cum a fost diagnosticată fiica ei cu autism infantil.

„La 17 ani, am născut un copil foarte frumos, foarte bine dezvoltat şi a crescut şi tot am aşteptat să vorbească cu mine. Mă duc la medicul de familie, a spus că nu are nimic că mai întârzie. La 2 ani şi jumătate, am căutat cel mai bun neuropsihiatru. M-am dus şi în trei minute mi-a dat diagnosticul: autism infantil. Cel mai grav. Că o parte a creierului nu funcţionează deloc şi am plecat acasă, pe jos, cu capul ei pe mine. Şi mă certam cu Dumnezeu. Am citit ce trebuie să fac. Am mers cu ea la terapii. Nu lăsam pe nimeni să o atingă. Fata mea şi în ziua de astăzi se autorăneşte, nu vorbeşte, nu spune ce are. De un an îmi spune mama, dar robotic”, povestea mama fetiței în emisiunea de pe Antena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *