Fii RESPONSABIL! Aruncă gunoiul doar în tomberon. Pentru vandalism sună Poliția Locală

Cu toții vrem un oraș și un mediu mai curat, iar pentru asta trebuie în primul rând să respectăm câteva reguli – să selectăm deșeurile (metal, sticlă, hărtie), să depozităm gunoiul doar în pubele/tomberoane, dar să ne și implicăm civic – să SESIZĂM actele de vandalism sau orice alte abateri. Doar așa vom obține victoria și vom avea cu toții un Zalău mai curat.

Pentru orice abatere sunați la Poliția Locală Zalău !!! 

Adresă: Bulevardul Mihai Viteazul 23A, Zalău 

Telefon: 0260 610 178

Compania de salubrizar Brantner realizează frecvent acțiuni de informare și conștientizare, încercând ca prin aceste activități să educe cetățenii în vederea depozitării corecte a deșeurilor menajere.

În paralel, Brantner realizează campanii gratuite pentru ridicarea deșeurilor voluminoase, tocmai cu scopul de a creea un ambient plăcut și curat în municipiul Zalău.

Dacă vrei un Zalău mai curat IMPLICĂ-TE și TU !

„Stimati cetățeni❗Semnalăm punctele de colectare din zona Străzilor Simion Bărnuțiu și Stadion❗❗Vă rugăm NU depozitati deșeurile de mari dimensiuni sau deșeuri din construcții lângă containerele destinate deșeurilor municipale ❗ Depozitarea neconformă a deșeurilor se sancționează cu amendă”, este apelul făcut de operatorul de salubrizare din Zalău. 

„Colegii noștri au constatat o supraaglomerare a punctului de colectare din zona Dumbrava Nord, lângă magazinul alimentar Profi. Am suplimentat acest punct gospodăresc cu containere de 1,1 mc pentru a veni în sprijinul cetățenilor din zona și a păstra acesta zona în condiții salubre. Din imaginile de mai jos se pare că nici în acest fel nu se poate păstra curatenia corespunzător. Va rugam sa apelati organele abilitate când observați astfel de acte de vandalism”, este un alt exemplu negativ din Zalău arătat de Brantner.

„Informare ❗Situația punctului de colectare a deșeurilor cu acces controlat pe baza de cartele, de pe Strada Cetinei a fost remediată❗ Plasa distrusă și vandalizată de persoane necunoscute a fost reparata, iar lacătul de la porțile de deschidere a fost înlocuit. Va rugam, închideți porțile pentru a preveni depozitarea necorespunzatoare a deșeurilor”, arată compania de salubrizare din Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *