Filiala CECCAR Sălaj lansează concursul de cultură și educație financiar-contabilă

Vineri, 28 aprilie, de la ora 11.30, are loc deschiderea oficială a concursului de cultură și educație financiar-contabilă ETAPA JUDEȚEANĂ, organizat de Filiala CECCAR Sălaj în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și unitățile de învățământ participante, respectiv Colegiul API Zalău, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Șimleu Silvaniei, Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu din Hida.

La concurs s-au înscris 11 elevi, iar premiile oferite de CECCAR Sălaj constau în diplome și premii în bani.

Locul 1 – 700 lei

Locul 2 – 500 lei

Locul 3 – 300 lei

Mențiune – 200 lei

Primele două locuri se califică automat în etapa finală care se va desfășura în luna iunie la București.

Concursul presupune două probe – teoretică și practică despre cultura financiar-contabilă. Concursul se adresează elevilor din clasa a XI-a, filieră tehologică, profil servicii, calificare profesională tehnician în activități economice.

Scopul acestui concurs este stimularea elevilor care au interes în domeniul tehnico-aplicativ pentru educație financiar-contabilă de calitate, pentru o profesie capabilă să răspundă noilor provocări ale pieței muncii și erei digitale.

CECCAR se implică permanent, alături de sistemul educațional din România, în dezvoltarea de mecanisme care să contribuie la formarea de noi generații de liber-profesioniști în domeniul financiar-contabil, caracterizați de valori precum competență, independență, integritate, etică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *