Firma Consiliului Județean Sălaj execută lucrări de toaletare pe drumurile județene

🚧 Consiliul Județean Sălaj a demarat o amplă acțiune de întreținere a drumurilor județene, pentru o mai bună vizibilitate în trafic, sporirea gradului de siguranță a circulației, dar și asigurarea esteticii rutiere.
👨‍🔧 Lucrările sunt executate de echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL, aflată în subordinea Consiliului Județean Salaj, și constă în cosirea vegetației ierboase, îndepăratarea tufișurilor și a arbuștilor din vecinătatea carosabilului, precum și tocarea crengilor și a spinilor. Operațiunile au demarat în luna aprilie, pe DJ 196 – milită județ Satu-Mare – Cehu Silvaniei – Horoatu Cehului – Biușa – Benesat (aproximativ 8 km) și pe DJ 108T limită județ Maramureș – Ulciug – Cehu Silvaniei (circa 5 km).
👷 În prezent se intervine pe DJ 108G, pe tronsonul Vârșolț – Crasna – Cizer – Vânători (30 km) și pe DJ 108A, pe tronsonul Românași – Jibou – Benesat (peste 41 km).
📌 “Din cauza vremii capricioase, campania de toaletare a debutat mai târziu decât ne-am fi dorit. Sunt încrezător, însă, că echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL vor recupera timpul pierdut. Ne dorim în Sălaj drumuri la standarde europene, pe care participanții la trafic să se simtă în siguranță. În plus, este obligația noastră, ca administrator al acestor drumuri, să asigurăm estetica rutieră”, a subliniat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.
🚧 Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și pe alte tronsoane unde situația o impune. Consiliul Județean Sălaj administrează o rețea de peste 600 km de drumuri județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.