Fostele glorii din fotbalul românesc revin la Cupa Viitorul ediția a 16-a

Cupa de Vara Viitorul revine după un an de pauza cu a XVI-a ediție. Fostele glorii ale fotbalului românesc, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Dănuț Lupu, Miodrag Belodedici, Daniel Iftodi alături de oficialitați precum Lucian Bode, Robert Sighiartău, Ionuț Stroe, George Dumitrică, Dinu Iancu Sălăjanu si oameni de afaceri din comunitatea județeană, vor juca în meciul ce va deschide turneul luni, 23 august, ora 20 la Baza Sportiva Hereclean.

Alaturi de ei vor fi prezenți si reprezentanți din cadrul FRF: secretar general-adjunct, Gabriel Bodescu, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichița, managerul de la departamentul Scouting, Gheorghița Geolgău, managerul sportiv al loturilor de juniori, Lucian Sânmărtean si Răzvan Rotaru.

Le urăm mult succes micilor fotbaliști din cele peste 70 de echipe ce vor participa și in acest an!

One thought on “Fostele glorii din fotbalul românesc revin la Cupa Viitorul ediția a 16-a

  1. Totu-i clar-numai ca avem in fruntea FRF un BURLAN,ce nu isi justifica functia,cu IONUT LUPESCU,stiam macar ca a dat cu piciorul in BASICA,ase nu ma mira rezultatele,as vre sa vad cum isi justifica votul GASCA de PUPINCURUSTI care l-au votat,ori amu se fac”NEVAZUTI-NECUNOSCUTI-ce ziceti eu ARDELEANUL numai itreb?Nu dau cu PARUL cu toate ca ar merita ALTOITI,din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *