Fostul consilier al ministrului Bode, numit director la Radiocomunicații și membru CA Palat CFR

Un tânăr de doar 26 de ani din Zalău, Alexandru Pencu, fost consilier al ministrului Bode, numit în două Consilii de Administrație, după care ajunge director adjunct la Radiocomunicații, fără nicio experiență în domeniu.


Unul dintre cele mai bune exemple că, cu ajutorul politicului poți atinge cele mai înalte culmi ale succesului este tânărul zălăuan Alexandru Pencu – băiatul șefului STS Sălaj, Sever Pencu și a Violetei Pencu, adjunct la Poliția Municipiului Zalău.

Alexandru este năcut în 1995, a absolvit Colegiul Național „Silvania”, iar apoi a luat drumul Bucureștiului în căutare de noi oportunități. Alexandru a absolvit la București studiile de drept.

Alex Pencu culege roadele muncii din campania electorală, unde a fost implicat trup și suflet pentru Partidul Național Liberal.

Alex a absolvit studiile superioare la „capitală”, unde a fost implicat în organizațiile studențești – fiind președintele Studenților PNL Sector 6.

Imediat după ce Lucian Bode a preluat Ministerul Transporturilor, Alexandru Pencu a fost numit în noiembrie 2019, consilier al ministrului. Și tot cu girul lui Bode a fost numit în luna decembrie 2019 în Consiliul de Administrație al Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR. Și pentru că Pencu e băiatul unui șef de Servicii, ministrul Bode îl numește în decembrie 2019 în al doilea Consiliu de Administrație, respectiv la Radiocomunicații.

Și uite-așa  consilierul ministrului Bode, Alexandru Pencu este numit în 2019, concomitent în două Consilii de Administrație, de unde pentru o ședință lunară încasează câteva zeci de mii de lei, pe lângă salariul de consilier.

La alegerile din 2020, tânărul Pencu a candidat la Sectorul 6 și a câștigat un loc de consilier local. Așadar Alexandru Pencu vrea mai mult și primește, că doar a muncit în campania electorală.

Tânărul Alex Pencu este numit în septembrie 2020 în funcția de director adjunct la Societatea Națională Radiocomunicații. Și pentru a-și rotunji veniturile, Alexandru Pencu rămâne în continuare în Consiliul de Administrație al Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR.


Așa-i că e genială politica și merită să te înscrii într-un partid pentru a atinge culmile succesului? Fără nicio experiență în telecomunicații, tânărul Alexandru Pencu a fost propulsat politic într-o funcție de conducere într-una din companiile de stat acaparate de liberali odată cu venirea lor la putere.

One thought on “Fostul consilier al ministrului Bode, numit director la Radiocomunicații și membru CA Palat CFR

  1. Tot fel cu ani in urma,la Societatea Nationala de Radiocomunicatii era numit Vasile Mircea Cazan ca președinte director general.Avea tot la fel de mult cu domeniul pretențios al Radiocomunicatiilorcum ar avea un taran din Marginimea Sibiului cu jocul de golf.A facut numai prostii si fraude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *