Fostul inspector șef al IPJ Sălaj, Stupar Marius, rămâne la conducerea Poliției Sălăjene, cu girul Poliției Române

Comisarul șef de poliție Stupar Marius a fost împuternicit în cursul zilei de ieri, pe o perioadă de 6 luni pe funcția de ajunct la IPJ Sălaj, poziția ierarhică nr. 3, având ca responsabilitate ordinea publică și rutiera.

Fostul șef al Poliției Sălăjene rămâne însă la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, deoarece conducerea I.G.P.R. l-a desemnat la conducerea instituției până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de inspector șef plin.

Clujeanul Stupar Marius a condus IPJ Sălaj timp de 9 luni fiind împuternicit pentru prima dată pe o perioadă de trei luni, după care a mai primit o prelungire de 6 luni la comanda Poliției Sălăjene.

„Sunt onorat să mă aflu în continuare în fruntea IPJ Sălaj, în calitate de adjunct desemnat la conducerea instituției. Este o muncă plină de provocări și sunt convins că în continuare alături de colectivul profesionist de la IPJ Sălaj vom câștiga bătălia cu infracționalitatea și vom crea și asigura un climat de siguranţă sălăjenilor. Nu în ultimul rând doresc să îmbunătățesc imaginea instituției și implicut încrederea cetățenilor în Poliție”, a declarat în exclusivitate pentru ziarul Monitorul de Sălaj, comisarul șef de poliție Stupar Marius. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *