Fostul primar PSD din Bobota, Aurel Sarca, s-a stins din viață

Fostul primar al Comunei Bobota, Aurel Sarca s-a stins din viata în această dimineață. Sarca a fost un social-democrat veritabil, a condus Primăria Bobota timp de trei mandate, dar a fost si director la Mina din Sărmășag.

„Ieri l-am pierdut pe colegul nostru, Aurel Sarca.

Fost director al exploatației miniere de la Sarmășag, a fost caracterizat de către foștii colegi de muncă drept un lider care a dat dovadă de mult profesionalism și mai ales înțelepciune.

A fost timp de 12 ani primar al comunei Bobota, din anul 2004 și până în anul 2016, fiind primarul pe care comuna s-a bazat în dezvoltarea acesteia, întrucât sub mandatele domnului Aurel Sarca au fost demarate amplele proiecte care au dus la dezvoltarea comunei.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul consilierilor județeni PSD Sălaj.

„Cu regret, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost primarul comunei Bobota – inginer Sarca Aurel. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul dumnealui!”, a transmis primarul comunei Bobota, Dorin Gorgan.

2 thoughts on “Fostul primar PSD din Bobota, Aurel Sarca, s-a stins din viață

  1. Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica .Mi-a fost director in ani 1976-1978.Un om minunat.Bunul Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *