Fotbaliștii de la SCM Zalău se reunec luni, 18 ianuarie, la primul antrenament din 2021

Marius Pașca și Alexandru Pop au „strigat” adunarea la echipa de fotbal de la poalele Meseșului. Băieții sunt așteptați la reuniunea lotului de săptămâna viitoare, luni, de la ora 15.30 la Stadionul Municipal Zalău. Fără prea multe schimbări, SCM Zalău și-a păstrat lotul intact și a făcut un singur transfer întârind atacul. Nu a plecat nimeni. Singurul fotbalist nou adus la echipă este Sergiu Pop, un atacant performant care a demonstrat în ediția de anul trecut când a fost golgheterul Seriei a X-a din Liga a 3-a.

Antronor principal SCM Zalău, Marius Paşca: „Avem nevoie de o pregătire foarte bună fiindcă ne aşteaptă o a doua parte de campionat mult mai dificilă. Mai sunt opt etape până la jocurile de baraj, dar important să ne pregătim bine în această iarnă şi să avem capacitatea de a gestiona cât mai bine jocurile rămase de disputat”.

SCM Zalău lider în Liga a III-a Seria a X-a

Echipa antrenată de Pașca și Pop a terminat turul de campionat în fotoliul de lider al Seriei a X-a din Liga a 3-a, iar noul an 2021 poate aduce marea promovare în Liga a II-a, dorită atât de mult de fotbaliști, cât și de staff și administrația locală. SCM Zalău este neînvinsă în Liga a 3-a, iar din 10 meciuri disputate, a câștigat 7 și în trei jocuri a terminat la egalitate.

După o vacanță bine meritată, formația condusă de Marius Pașca sunt convocați la reuniunea lotului pentru a pregătii strategia pentru anul 2021. Conducerea SCM Zalău a programat 8 amicale de verificare, inclusiv două jocuri de verificare cu echipe din Liga a 2-a. Primul joc de pregătire este programat pe 26 ianuarie cu juniorii de la Viitorul Cluj.

Contonament la Băile Felix

La sfârșitul lunii ianuarie formația condusă de Marius Pașca va pleca într-un cantonament la Băile Felix. Băieții vor face deplasarea în județul Bihor pe 31 ianuarie.

Echipa de fotbal a Municiupiului Zalău are la dispoziție aproape două luni de pregătire până la reluarea campionatului care este programat pe 13 martie.

Primul joc oficial din 2021 la Dej

Primul adversar al SCM Zalău din noul an 2021 este ACS FC Someşul Dej (locul 5 în clasament), joc oficial care este programat pe 13 martie ora 15:00, pe stadionul din Dej.

Programul meciurilor amicale programate de SCM Zalău:

26.01. 2021, Viitorul Cluj – SCM Zalău

29.01.2021, SCM Zalău – Petrolul Ploiești sau Viitorul Tg. Jiu

03.02.2021, ”U” Cluj – SCM Zalău

13.02.202, Progresul Șomcuța Mare – SCM Zalău

17.02. 2021, SCM Zalău – Progresul Șomcuța Mare

20.02. 2021, SCM Zalău – Unirea Ungheni

26.02.2021, Sănătatea Cluj – SCM Zalău

06.03.2021, Unirea Ungheni – SCM Zalău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *