FOTO: Ibolya Katona a fost aleasă președinta Organizației de tineret a UDMR Sălaj

Consiliul Consultativ al Tinerilor din județul Sălaj (organizația de tineret a UDMR Sălaj) și-a ales pe 26 noiembrie o conducere nouă. În funcția de președinte SZIT Sălaj a fost aleasă Ibolya Katona, care în mandatul trecut a fost președinte executiv și a fost parte integrantă a organizației, fiind principalul organizator și coordonator al programelor „Coase-ți propriul costum popular”, „Dezbateri academice cu tinerii”, „SZIT On Fire”.

Ibolya Katona are 30 de ani, este de profesie juristă, face parte din echipa SZIT Sălaj din anul 2018 și este consilier juridic în cadrul cabinetului vicepreședintelui CJ Sălaj, Robert Szilagyi.

Printre planurile noii conduceri SZIT se numără crearea unei susțineri puternice în rândul tinerilor, organizarea de diverse evenimente sportive și culturale în județul nostru și extinderea organizației. În prezent, comitetul de conducere al SZIT Sălaj este format din 8 vicepreședinți și un președinte.

Organizația SZIT Sălaj are în conducere lideri ai comunităților în care trăiesc, tineri sălăjeni care au absolvit studii superioare cu note foarte bune și care deja au reușit să se impună în diverse domenii prin prisma cunoștințelor foarte bune acumulate în timpul anilor de facultate, prin cursuri de formare și prin multă muncă practică.

„Dorim să mulțumim deputatului Dénes Seres, senatorului Irénke Kovács, vicepreședintelui Consiliului Județean Róbert István Szilágyi, viceprimarului Miklós Fazekas și președintelui MIÉRT, Csongor Olteán, pentru participare și pentru că ne-au fost mereu alături!”, transmite președinta SZIT Sălaj, Ibolya Katona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *