FOTO | Președintele Senatului, Florin Cîțu, a validat mandatul de senator a lui Bob Marius Virgil

Juristul Virgil Bob a acceptat „într-un final” mandatul de senator USR-PLUS Sălaj, deși nu a fost o decizie ușoară. Virgil Bob este din Șimleu Silvaniei, are 51 de ani, este căsătorit și are doi copii.


Ieri dimineață, 1 februarie, președintele Senatului României a emis Hotărârea nr. 4 din 1 februarie 2022 privind validarea unui mandat de senator. Astfel că Senatul a adoptat validarea mandatului de senator al domnului Virgil Marius Bob, declarat supleant la alegerile din 6 decembrie 2020 Circumscripția electorală nr. 33 Sălaj, pe lista Partidului USR, pe locul devenit vacant ca urmare a decesului domnului Cosmin-Cristian Viașu.

„Sunt la București de luni dimineață, am mers direct la Parlament unde am fost primit de colegii senatori. În cursul zilei de ieri a fost validat mandatul meu de senator, ocazie cu care am și depus jurământul. Am fost propus ca vicepreședinte al Comisiei juridice, membru în Comisia de muncă și probabil membru în Comisia de cultură. Vreau să asigur sălăjenii că voi respecta jurământul depus”, a declarat pentru Ziarul Monitorul de Sălaj, senatorul Bob Virgil. 


De profesie Bob Virgil este jurist, licențiat la Universitatea București – Facultatea de Drept și are o experiență de 24 de ani în domeniul juridic.

Virgil Bob a mai cochetat cu politica în anii 2000, a fost remarcat de liderii vremii, dar nu a fost să fie. În 2016 s-a înscris în USR și este membru fondator al USR Filiala Sălaj, an în care a fost ales vicepreședinte USR Sălaj. După puțin timp construiește de la zero filiala USR Șimleu Silvaniei și este ales în poziția de președinte al filialei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *