FOTO: Primăria Orașului Jibou este pregătită pentru deszăpezirea străzilor și trotuarelor

Primăria Orașului Jibou realizează serviciul de deszăpezire în regie proprie cu 4 utilaje dotate cu lamă și sălăriță. Primăria are un stoc de materiale antideranpant constând în: nisip, ameste nisip și sare. În această activitate de deszăpezire sunt implicați toți anagajații Serviciului Public de Salubrizare din cadrul Primăriei Jibou, care sunt organizați în trei schimburi.

Dacă situația o impune, în caz de urgență Primăria va scoate la deszăpezire toți angjații aflați la dispoziție pentru a îndepărta zăpada de pe căile de circulație într-un timp cât mai rapid. Totodată, viceprimarul Pașcalău ne spune că dacă va fi nevoie vor fi scoși la muncă, la împins zăpada și beneficiarii de ajutor social, care vor interveni manual la îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, alei și din parcuri.

Primarul Jiboului Dan Ghiurco a numit responsabil de această activitate de deszăpezire pe viceprimarul Vlad Pașcalău, care la cei doar 30 de ani, a reușit anul trecut să organizeze cu succes toate activitățile privind deszăpezirea orașului.

„In orașul Jibou activitatea de deszăpezire se desfășoară în regie proprie cu utilajele din dotarea Primăriei și cu angajații de la Serviciul Public de Salubrizare. Suntem pregătiți din punct de vedere logistic, avem personalul pregătit și materialele antiderapante necesare pentru a interveni în orice moment”, a declarat viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău – coordonatorul activității de deszăpezire în Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *