FOTO-VIDEO| Moș Nicolae a venit la cei peste 300 de copii legitimați la clubul SCM Zalău

Peste 300 de copii de la secţiile fotbal, volei, judo, karate și box au primit cadouri din partea lui „Moș Nicolae”, evenimentul desfăşurându-se luni seara, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău. Primarul Ionel Ciunt, viceprimarul Nicolae Fazakas, subprefectul Florin Florian și administratorul public, Călin Forț au fost invitați să ofere cadouri micilor și tinerilor sportivi legitimați la Sport Club Municipal Zalău.
„De când am venit la acest club, mi-am propus două lucruri: să fim o familie și să obținem rezultate bune în competiții, iar în această seară îmi dau seama că suntem o adevărată familie”, a declarat Claudiu Bujor, directorul SCM Zalău. 
„Primul lucru la care ne-am gândit când am înființat acest club a fost aceala de a le oferi copiilor din Zalău șansa de a face sport și mă bucur că sunteți în această seară peste 300 de copii legitimați la clubul Primăriei Municipiului Zalău. Vă felicit pentru rezultatele obținute, iar în anul următor, vă doresc să fiți chiar mai buni.  În această seară, am decis să vă oferim câte un cadou din partea clubului, pentru că meritați acest lucru. Vă îmbrățișez pe toți, dar și pe părinții voștri și vă doresc tuturor Sărbători Fericite”, au fost cuvintele primarului Ionel Ciunt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *