FOTO-VIDEO| Număr RECORD de participanți la Sărbătoarea Comunei Bobota

Primaria comunei Bobota condusa de primarul PSD Dorin Gorgan, impreuna cu Consiliul Local a organizat duminica, 28 august cea de-a patra ediție a Zilei Comunei Bobota. In cadrul manifestărilor au avut loc concerte artistice pe terenul de sport din vecinatatea căminului cultural din localitatea Bobota.

Programul a fost unul diversificat, fapt pentru care terenul de fotbal a fost la un moment dat neîncăpător. Numărul participaților a trecut de 3-4.000 de persoane.
Evenimentele au început la ora 14:00 când pe scenă au urcat conducerea primăriei și oficialitățile care au luat pe rând cuvântul. Prezentatori au fost Rodica Pop-Seling și Ciprian Crișan.

Prezenți au fost secretarul de stat Marius Stanciu (Ministerul Muncii), subprefectul Sălajului, Florin Florian, deputatul PNL Liviu Balint și fostul viceprimar Moale Florin. Rugăciunea de binecuvântare a fost rostită de preotul Mina de la Mănăstirea Bobota și Preacucernicul Părinte Silviu-Ionuț Pop, preotul paroh din Bobota.

Organizatorii au pregătiti suprize muzicale pentru toate gusturile, ansambluri folclorice, concerte cu artiști renumiți, activități de divertisment cu Radio KissFM, foc de artificii și discotecă în aer liber.

Incepand cu ora 14:00 pe scena a urcat renumitul interpret din Maramureș, Alexadru Pop, Incău Luiza, Ardelean Oana, Morar Andreea, Hărăstășan Diana, Blaga Adina, Ienciu Roxana, Macarie Veronica, Neluțu de la Buzău, Ansamblul „Muguri și Mlădițe de tezaur” din Beiuș, Ansamblul „Tinerii Dănțăuși”, Ansamblul Artistic Folcloric „Meseșul” Zalău, Oana Silvana Pocola, Diana Dragoș, Rodica Pop-Seling.

Spectacol a făcut și îndrăgita interpretă de muzică populară Sava Negrean-Brudașcu, de loc din Buciumi. După concert zeci de oameni au stat la coadă pentru un autograf și o poză cu Sava Negrean-Brudașcu.

Surpriza serii a fost un mega concert marca DJ PROJECT. Pe scenaă au urcat și două fete din public care au avut ocazia să cânte alături de vedetele DJ Project, un moment care a fost foarte apreciat de miile de participanți.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii și discotecă în aer liber pentru tineri.


Primarul Dorin Gorgan a declarat după eveniment că: “Vreau să mulțumesc în primul rând tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului, artiștilor și firmei organizatoare. Mulțumesc totodată tuturor cetățenilor comunei Bobota, dar și oficialităților care au răspuns invitației de a participa la frumoasa noastră sărbătoarea. 

După doi ani de pandemiei la solicitarea cetățenilor am luat decizia de a continua tradiția și am organizat Sărbătoarea Comunei Bobota. Am încercat și sper că am reușit, după numărul foarte mare de participanți, împreună cu organizatorii, să acoperim toate genurile muzicale, să bucurăm publicul cu muzică de calitate, iar pe scenă au urcat artiști de mare valoare. 

Dorec tuturor multă sănătatea, iar anul care vine sper să reușim să organizăm un eveniment și mai frumos pentru toți locuitorii comunei Bobota. La Mulți Ani, Bobota!”.


Deschiderea oficială a Zilei Comunei Bobota – ediția 2022


Sava Negrean-Brudascu – recital de muzică populară la Ziua Comunei Bobota


Concert DJ PROJECT la Ziua Comunei Bobota


Foc de artificii la Ziua Comunei Bobota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *