Furtuna a distrus acoperișul de pe două blocuri din Jibou și a avariat un autoturism

Furtuna de azi a făcut prăpăd și în orașul Jibou, unde două blocuri au fost grav afectate. Vântul puternic a smuls acoperișul de pe două blocuri din cartierul Avram Iancu și la purtat până în Cimitirul Reformat, fiind distruse mai multe mormite.

Tot din cauza acoperișului căzut de pe bloc, un autoturism a fost avariat.  Mai mulți copaci au căzut la pământ atât în Jibou, cât și în satele Cuceu și Husia.

Primarul Dan Ghiurco a trimis imediat în teren toți angajații de la Salubrizare, utilajele aflate în dotarea Primăriei, lucrările fiind coordonate de viceprimarul Vlad Pașcalău care este mereu prezent ori de câte ori situați o impune.

Viceprimarul Vlad Pașcalău face un nou APEL către jibouani:

„Cu părere de rău vreau să fac un nou apel către toți locuitorii orașului Jibou, în special cetățenilor care locuiesc la bloc, să se unească și să se formeze în Asociații de locatari, astfel putând accesa fonduri europene pentru modernizarea blocurilor.

Odată ce un bloc este reabilitat complet, va rezista mult mai bine în fața unei astfel de furtuni. Suntem în teren și facem tot ce putem pentru a îndepărta de pe domeniul public toate efectele negative provocate de furtună”, a transmis viceprimarul Pașcalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *